sâmbătă, 6 februarie 2010

6.02 sau mai bine 602

" Mai sunt n zile, nopti, ore, minute pana..." - mereu numaram, ateptand sa treaca timpul. Dar oare va veni clipa respectiva? Ne vom mai bucura atunci de viata? Totul este o incertitudine, din cauza asta mie imi place sa ma raportez la ceea ce a fost si nu la ceea ce va urma. S-au scurs 602 zile de cand vad lumea prin prisma unor ochi albastri.
Au trecut zile, saptamani, luni. Sentimentele si gandurile mele au ramas la fel. Nimic nu se va schimba. Aceeasi stare la nesfarsit cand TU...lipsesti.
De ce sa fug de dragoste? O las acolo, in inima mea..chiar daca, poate e pentru cineva care nu o merita, cineva care se face ca nu ma mai cunoaste. Dragostea te face mai bun, mai intelegator, mai sensibil. Daca cineva nu-ti intoarce sentimentul... foarte rau pentru el. Isi va da seama poate prea tarziu.
Concluzia: IUBESC. TE IUBESC!

2 comentarii:

  1. Si nici macar nu stim pt cat timp vom continua sa traim din trecut, sau mai bine zis, sa ne omoram putin cate putin in el. Ne hranim cu priviri incerte, pentru noi sau nu neaparat. Vrem sa fugim, dar ne impiedicam si ramanem in urma lor.. Fii sigura ca nu ne ar ajuta sa ne ridicam vreodata, chiar daca pentru asta ar fi de ajuns sa ne intinda o mana..atat.

    RăspundețiȘtergere