marți, 20 aprilie 2010

o noua stare, o schimbare.

De azi nu mai caut explicatii, nu mai imi pun intrebari. De ce-urile vor lua si ele o vacanta bine meritata, dupa ce ani si ani la rand m-au macinat. Poate mi-am complicat mereu viata incercand sa gasesc pentru fiecare lucru care mi se intampla o semnificatie. Acum iau totul ca atare fara sa am pareri, fara sa-mi fac 92892829 de ganduri inutile...pentru ca DA!...ne irosim viata, sanatatea si timpul stand si meditand la nemurirea sufletului.
Mi-am dat seama ca e mai bine sa te inchizi in tine, sa nu stie nimeni uneori ce gandesti, ce intentii ai, ce ti s-a intamplat sau ca iti pasa de unele lucruri mai mult decat si-ar putea imagina altii. Ce conteaza? Nimeni nu va fi in sufletul tau atunci cand te vei simti ranit. Nimeni nu va putea sa simta in locul tau durerea. E usor sa consolam, sa fim alaturi de cineva, dar de cele mai multe ori chiar si cei care ne sunt foarte aproapiati nu reusesc sa inteleaga si sa vada in profunzime.
Eu nu te-am intrebat niciodata pe unde ti-e gandul. L-am cautat si tot l-am gasit undeva. In clipa asta nu mai caut, nu mai astept,nu mai sper... nu mai vreau nimic. Mi-am gasit linistea. Mi-am lipezit mintea, iar acum stiu care mi-e drumul spre fericire. Am gasit-o. E acolo, o vad, o stiu...nu-mi raman decat sa pornesc spre ea. Gata, plec! Daca ai chef sa-mi faci vreo vizita, sufletul meu te asteapta, doar stii prea bine.

P.S. : Am sa fiu mereu ACOLO pentru voi, cei care ocupati un loc aparte in sufetul meu...cu un sfat, o vorba buna sau orice ati avea nevoie. Insa eu, eu, eu...eu voi fi doar eu cu mine.

2 comentarii:

  1. Viata daca nu ne-o complicam, nu mai are nici un farmec...insa si farmec fara liniste si pace..nici asa nu merge, nu duce nicaieri..Poate doar in locul ala cu "B"

    Ps: ACOLO vom fi si noi >:D<
    Pps: Asteapt-ma! Vin cu tine! Avem aceeasi directie ;;)

    RăspundețiȘtergere